Ветеринарне забезпечення здоров’я корів – це моє покликання!

31 березня 2016 року
Асоціація виробників молока

Ще під час навчання на ОР «Бакалавр» я чула про Асоціацію виробників молока, але ніколи не цікавилась цим і навіть не уявляла свою працю з продуктивними тваринами. Проте, після першої виробничої практики у господарстві та двохмісячної роботи з великою рогатою худобою, зрозуміла, що це моє, це те, чим я хочу займатися в подальшому. Після вступу до магістратури і обравши магістерську програму «Ветеринарне забезпечення скотарства, вівчарства та козівництва», керівником якої є завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин професор Любецький Віталій Йосипович, розпочала розвиватися, як фахівець в галузі скотарства, дізнавшись багато нового та цікаво.
Під час навчання ми неодноразово згадували про Асоціацію виробників молока. І ось, нам випала нагода пройти чотирьох тижневу практику на базі господарств, які входять в АВМ.
Після особистої зустрічі з віце-президентом Асоціації Дикуном Любомиром Євгеновичем ознайомилися зі структурою компанії. Послідуючі декілька днів для нас було проведено ряд семінарських занять, зокрема, консультантом з ветеринарії Білоконем Михайлом Миколайовичем на тему «Оптимальні показники відтворення ВРХ», консультантом АВМ Павлом Петровичем Паламарчуком на тему «Система обліку та управління молочно-товарною фермою «UNIFORM–Agri». Присяжнюк Ігор Вікторович розповів нам про роботу Української Голштинської Асоціації.

Читати далі...

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook