НПП факльтету прийняв участь в робочій зустрічі з делегацією Регіонального екологічного центру (РЕЦ) Державного Департаменту США

23 березня 2016, 11:45

16 березня 2016 в м. Фастів відбулося засідання робочої групи Регіонального Екологічного центру для Центральної та Східної Європи спільно з представниками виконкому Фастівської міської ради, представниками освіти, науки та громадськості. Метою зібрання було обговорення питань розробки місцевого плану дій в галузі довкілля та енергетики.

В роботі зібрання взяли участь і виступили координатори проекту LEAPs Раффі В. Балліан, В. Демус, А. Рубан, національний координатор проекту Р. Харитонов, Фастівський міський голова М.В. Нежук, голова міського екоцентру для школярів О.Ф. Сіляк, керівник програми "Фастів – місто квітів" Ю. Шпакович, голова громадської ради м. Фастів С.А. Янковська, завідувач кафедри загальної екології та БЖД НУБіП України проф. В.А. Гайченко, представники громадських і молодіжних організацій Фастова.

 

Учасники засідання обмінялись думками щодо перспектив розробки місцевого плану дій, залучення до його розробки науковців, освітян та громадськості міста.

Завідувач кафедри загальної екології та БЖД, проф. Гайченко В.А.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook