День відкритих дверей: університет зустрів абітурієнтів

12 березня 2016 року

     12 березня університет прийняв більше двох тисяч випускників шкіл, коледжів та технікумів на Дні відкритих дверей, що пройшов на усіх факультетах та навчально-наукових інститутах. Як і в попередні рази, цього вдалося досягнути завдяки системній і постійній профорієнтаційній роботі, до якої упродовж навчального року долучалися і науково-педагогічні працівники, і студенти університету. Цього дня потенційних абітурієнтів ознайомлювали з професорсько-викладацьким складом, матеріально-технічною базою, лабораторіями, можливостями та перевагами навчання в НУБіП.

     Про особливості навчання, цьогорічної вступної кампанії майбутнім студентам розповідали декани, директори, завідувачі кафедрами. В оригінальний спосіб зустріли абітурієнтів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Студактив для них підготував свято Масляної, під час якого гостей не лише проінформували про спеціальності, за якими здійснюють професійну підготовку на факультеті, а й частували смаколиками. 

    

    

    

    

    

    

   

    

    

    Факультетські заходи відвідали куратори підрозділів. Ректор Станіслав Ніколаєнко завітав на зустріч до майбутніх педагогів, управлінців, філологів, перекладачів, кібернетиків, програмістів. Вітаючи молодь, Станіслав Миколайович наголосив, що нині настав надзвичайно відповідальний період – потрібно визначитися з уподобаннями та обрати майбутню професію. Але не дивлячись на те, який напрям обере кожен, працювати треба всюди і наполегливо. Бо успіх наполовину залежить від працелюбності, бажання та цілеспрямованості. Наразі увесь світ переживає надзвичайно важкий період. А два останні саміти ООН свідчать про те, що людство опікується майбутнім. Та на противагу вичерпним ресурсам, людський інтелект – бездонний. Станіслав Ніколаєнко зупинився на тому, як себе позиціонує університет серед вишів столиці, країни. Так, у різноманітних рейтингах НУБіП посідає провідні місця, має потужні базу (одних лише лабораторій налічується близько чотирьохсот), колектив, статус дослідницького національного університету. Тож ректор запевнив присутніх, що вони зробили правильний вибір і не пожалкують про це.
    
    
 
    
    
    
    
 
    
    
    
    

  

   

    
      І хоча сьогодні День відкритих дверей завершився, університет, факультети, інститути, кафедри відкриті до спілкування з випускниками та їхніми батьками щодня.
 
Ольга Наконечна
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook