Реальна європейська інтеграція

11 березня 2016 року
кафедра кономічної кібернетики

        Випускник кафедри економічної кібернетики 2013 року Едуард Букін влітку 2015 року успішно закінчив магістерську програму з сільського розвитку (International Master of Sciences in Rural Development), яка проходила в університетах міста Гент (Бельгія), міста Пізи (Італія), міста Преторія (Південна Африка) та університет Гумбольдту (Берлін, Німеччина), та отримав диплом європейського зразка.
      З вересня 2015 року по січень 2016 року Едуард працював стажером в штаб-квартирі Продовольчій та Сільськогосподарській Організації Об’єднаних Націй (ФАО) у Римі (Італія), а саме відділені Економічної та Соціальної Статистики. З лютого 2016 року він продовжив працювати на посаді консультанта. На сьогодні, Едуард займається питаннями інформаційного забезпечення проекту FAOSTAT.


    Едуард продовжує співпрацю з кафедрою економічної кібернетики (приймає активну участь у конференціях та спільних міжнародних публікаціях) і готується до вступу в аспірантуру за спеціальністю 08.00.01 "Математичні методи, моделі та інформаційні технології в економіці".

                                                                                                                           Андрій Скрипник,
                                                                                завідувач кафедри економічної кібернетики

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook