Проведено перше тестування з англійської мови для викладачів немовних кафедр НУБіП України

3 березня 2016 року

3 березня за ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету, В. Д. Шинкарука, та за активної підтримки кафедри романо-германських мов і перекладу було розпочато цикл тестувань з англійської мови для викладачів немовних кафедр, що функціонують на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Метою запровадження таких заходів є перевірка якості знань з англійської мови у працівників різних структурних підрозділів університету та подальше підвищення рівня їх іншомовної компетентності, яку можна буде вдосконалити на спеціальних мовних курсах та семінарах.

Перше тестування було проведено на базі юридичного факультету НУБіП України на кафедрі теорії та історії держави і прави, викладачі якої мали змогу перевірити свій рівень володіння англійською мовою, під час виконання спеціально розробленого комплексу завдань, спрямованих на виявлення знань з англійської мови.

В подальшому планується запровадити такі тестування на усіх факультетах НУБіП України, що, безумовно, сприятиме реалізації ключових завдань програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у рамках загальної програми євроінтеграції системи освіти України.

Г. О. Скалевська,
старший викладач кафедри
романо-германських мов і перекладу

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook