DISCUSSION CLUB відкрив свої двері для молодих вчених, які прагнуть вдосконалити англійську

3 березня 2016 року

 За сприяння ректорату університету, факультету ветеринарної медицини та ініціативи студентства у стінах факультету ветеринарної медицини відбулося перше засідання дискусійного клубу DISCUSSION CLUB з носієм англійської мови з Сполучених Штатів Америки Террі Епплінгом (США). 

 
Захід був організований в рамках проголошеного року англійської мови в Україні та у відповідності до Програми роботи Спілки молодих вчених НУБіП України на 2016 рік.
 
Спілкуватися студентам допомагала наша співвітчизниця, професійний філолог Галина Орел Контанке, яка зголосилася попрацювати з молоддю на волонтерських засадах. 
 
DISCUSSION CLUB – новітня тенденція у сфері вивчення іноземних мов. Головна мета клубу - через різноманітні форми, ігри, перегляд іноземних фільмів з субтитрами, їх обговорення, розвивати розмовне мовлення бажаючих опанувати або ж вдосконалити іноземну мову.
Клуб об’єднує людей з різним рівнем володіння іноземною мовою у дружній атмосфері. Спілкування з носіями мови – це прекрасна можливість перевірити свої знання і вміння на практиці. Крім того, це ще й можливість дізнатися для себе щось нове і цікаве.
 
На першому засіданні відбулося знайомство учасників, а також змагання зі знань прислів’їв і скоромовок. 
 
Приємно, що до клубу долучилися студенти, аспіранти та викладачі різних факультетів.
 
Висловлюємо вдячність волонтерам-викладачам. Сподіваємось на подальшу плідну роботу розмовного клубу на постійній основі та запрошуємо усіх бажаючих до участі!
 
Вадим Ткачук, проектор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку 
Марина Галат, голова Спілки молодих вчених 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook