Гуманітарії підбили підсумки першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки

26 лютого 2016 року

 24 лютого на гуманітарно-педагогічному факультеті завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки. У конкурсному змаганні взяли участь понад два десятки студентів, але у фіналі змагалися шість найкращих. Останній етап випробування – творчий – передбачав презентацію власного бачення запропонованої проблеми. За результатами презентації визначено переможців, які представлятимуть університет на другому – всеукраїнському. 

     Перед початком конкурсного відбору до студентів звернулися декан Василь Шинкарук, який привітав фіналістів та наголосив на важливості місії, яку нестимуть майбутні фахівці педагогічної справи і на тих тенденціях, які сьогодні визначають філософію педагогічної діяльності. Голова конкурсної комісії, завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник подякував студентству за ініціативність та інтерес до педагогічної справи і налаштував учасників на успіх у випробуваннях. А професор Василь Ковальчук – член конкурсної комісії – поділився секретами педагогічної майстерності, які допоможуть конкурсантам якнайкраще проявити свої таланти.

     У підсумку перше місце посіли Марина Шульга та Родіон Вегера, друге – Альона Шпірнота Олександра Капітан, а третє – Яна Циханська та Ніка Стадник.

     25 лютого переможців нагородив грамотами та привітав на пленарному засіданні ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток сучасної освіти: теорія, практика, інновації» декан Василь Шинкарук.

     Щиро бажаємо нашим студентам перемоги на всеукраїнських випробуваннях. Ми віримо у вас, бо ви – найкращі!

Василь Ковальчук,
професор кафедри методики навчання 
та управління навчальними закладами

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook