На факультеті ветеринарної медицини дипломи магістрів отримали 57 випускників

19 лютого 2016 року

     19 лютого 2016 року на факультеті ветеринарної медицини дипломи магістрів з рук ректора Станіслава Ніколаєнка отримали 57 випускників.

     У ветеринарній медицині немає лікарів, які завершили своє навчання, звернувся до своїх молодих колег декан факультет Микола Цвіліховський. Відтепер ви – лікарі ветеринарної медицини і несете відповідальність за здоров’я тварин, а відтак – і безпеку людства.

     Сьогодні університет випускає кращих з кращих, вітаючи випускників, зазначив Станіслав Ніколаєнко. Ви навчалися у непростий для нашої держави час. Завтра країна відзначає День Героїв Небесної Сотні, до якої навічно увійшов і наш студент Устим Голоднюк. Це для нас не просто історія, ці події торкнулися кожного. Зараз на кафедрі військової підготовки готується цілий взвод курсантів за фахом військовий лікар ветеринарної медицини.

     Перед вами – великі виклики. Світ стоїть на порозі четвертої промислової революції і не зрозуміло, як вона вплине на екологію, рослини, тварини. Захистити їх – ваша робота, наголосив ректор. Ви повинні внести свій вклад у майбутнє України. І та підготовка, ті знання, які ви отримали в університеті, допоможуть вам з честю скласти цей іспит. Завжди пам’ятайте: ви – представник славетного вишу.

      Своїх вчорашніх учнів, а сьогодні вже володарів диплому магістра від викладачів факультету привітали професори Віталій Любецький, Віталій Недосєков, доцент Марина Галат.

    

     Випускники, які були найактивнішими студентами, отримали подяки з рук декана, а нагороди кращим спортсменам вручила старший викладач кафедри фізичного виховання Світлана Гордєєва. І, звісно, така подія не лишилася поза увагою факультетської студентської організації, члени якої приготували веселе та дотепне відеопривітання.

Ірина Білоус
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook