Газета "Запорізька правда": командир Полтавської військової частини Національної гвардії України подякував студентам і викладачам факультету ветеринарної медицини

16 лютого 2016, 15:44

Спеціальне замовлення командира Полтавської військової частини Національної гвардії України щодо забезпечення військовослужбовців противірусними, протизапальними медичними препаратами успішно виконали, завдячуючи студентам і викладачам ветеринарного факультету НУБіПУ (м. Київ), який очолює декан – академік Микола Цвіліховський, та фахівцям НДІ здоров'я тварин на чолі з професором Дмитром Засєкіним. Вони організували збір макулатури і благодійних внесків, і на виручені кошти – кілька тисяч гривень – придбали для військовослужбовців медичні препарати: від застуди та грипу – мілістан, комбігрип; протизапальні диклофенак; антибіотики – амоксил; та щоб животи у хлопців не боліли – ранітідін, лоперамід, панкреатин. Ці медикаменти наша волонтерська група і доправила на передову.

Дякую нашим друзям, – щиро і просто висловився командир. – Зараз нам непереливки – самі бачите, які тут погодні умови. Стоїмо ж просто у полі. Мусимо давати собі раду, щоб залишатися у повній боєздатності і зберігати піднесеним свій бойовий дух.

Саме такі слова вдячності студентам і викладачам факультету ветеринарної медицини від командира Полтавської військової частини Національної гвардії України були розміщені у першому номері газети "Запорізька правда" від 14 сіня 2016 року.

Приємно, що ініціатива Ради молодих вчених факультету ветеринарної медицини на чолі з Наталією Друзь щодо проведення в рамках Дня Захисника України (14 жовтня) благочинної акції по збору макулатури на кафедрах та інших структурних підрозділах не пройшла безслідно, а навпаки стала в нагоді бійцям АТО на передовій. Координатором бригади зі збору коштів і придбання медикаментів була секретар Ради молодих вчених Валерія Зворигіна,  які і об’єднали зусилля всіх небайдужих колег.

Ю. Харкевич


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook