Вчена рада НУБіП України

24 лютого 2016, 16:00
Корпус № 1, ауд. 69

 

     24.02.2016 р. о 1600 в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.

Порядок денний:

  1. Про обрання за конкурсом на заміщення посад директорів відокремлених підрозділів Університету (таємне голосування).
  2. Про рекомендацію кандидатур на здобуття державних стипендій видатним діячам науки (таємне голосування).
  3. Наукова доповідь на тему: «Фізика, синтез та біологічна функціональність нанорозмірних об’єктів». Доповідає доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства, д.техн.н. Лопатько К.Г.
  4. Звіт проректора з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань за 2015 р. Доповідає проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань, д.ю.н., проф. Курило В.І.
  5. Звіт проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності за 2015 рік. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В.
  6. Про затвердження річного фінансового звіту та фінансового плану Університету. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, к.е.н., доц. Ткачук В.А., начальник планово-фінансового відділу Дробот Н.М., головний бухгалтер Кондрицька Т.П.
  7. Про стан навчально-виховної та наукової роботи факультету землевпорядкування у руслі виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» за 2015 рік. Доповідає декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доцент Євсюков Т.О. Співдоповідачі: начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В., начальник НДЧ, д.с.-г.н., доц. Отченашко В.В., декан факультету конструювання і дизайну, к.т.н., доц. Ружило З.В., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В.
  8. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
  9. Різне.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook