На факультеті тваринництва та водних біоресурсів завершилася робота по формуванню робочих навчальних планів на 2016-2017 навчальний рік

23 січня 2016 року

     Після реорганізації ННІ тваринництва та водних біоресурсів у факультет в 2014 році розпочалася послідовна робота з підвищення якості надання освітніх послуг та покращення підготовки фахівців-технологів для галузей тваринництва і рибництва. Обов’язковою складовою такої роботи є перегляд і вдосконалення робочих навчальних планів і програм. На факультеті була створена робоча група з досвідчених науково-педагогічних працівників, які спочатку вивчили досвід зарубіжних університетів-партнерів, проаналізували їхні навчальні плани та програми й вислухали пропозиції і побажання роботодавців.

     

     Наступним етапом формування нормативної та варіативної складових підготовки фахівців з технології виробництва і переробки продукції тваринництва та водних біоресурсів і аквакультури було вивчення змісту навчально-методичних комплексів дисциплін та удосконалення практичної складової у підготовці фахівців вищезазначених спеціальностей. В результаті кропіткої цілеспрямованої роботи було сформовано робочі навчальні плани, які повністю відповідають вимогам новому закону "Про вищу освіту", Положенню "Про організацію освітнього процесу в НУБіП України" та максимально враховують потреби виробництва та побажання ради роботодавців факультету.

     Слід також відзначити, що за час роботи над розробкою робочих навчальних планів і програм кількість дисциплін скоротилася майже вдвічі завдяки укрупненню дрібних дисциплін та удосконаленню їх змісту та наповнення.

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва
та водних біоресурсів


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook