Урочисто вручено дипломи магістрів випускникам ННІ лісового і садово-паркового господарства та гуманітарно-педагогічного факультету

18 грудня 2015 року

     В університеті, як і зазвичай, у грудні триває зимова екзаменаційна сесія. Але день 18 грудня запам’ятається як випускний для магістрів ННІ лісового і садово-паркового господарства та гуманітарно-педагогічного факультету.

      Традиційно привітав випускників, викладачів, батьків та гостей урочистостей ректор Станіслав Ніколаєнко. У зверненні до, без перебільшення, майбутнього нашої держави Станіслав Миколайович висловив сподівання, що випускники завжди повертатимуть до almamater, прославлятимуть її, як і ті 150 тисяч вчених, педагогів, виробничників, яких за 118 років підготував наш славетний університет. І той факт, що тільки за участі аграріїв буде створено близько 630 мільярдів гривень, ще раз підкреслює значущість фахівців, котрі зростають у стінах НУБіП. Але самі по собі знання без вихованості, продовжив ректор, неповноцінні. Тому, звертаючись до соціальних педагогів, управлінців, філологів, наголосив, що саме вони дбають про найвище – духовність. І всі, без винятку, на сьогодні дуже затребувані. Станіслав Ніколаєнко побажав магістрам не зупинятися на досягнутому, бути по-справжньому щасливими та отримувати задоволення від роботи. Натомість ще вчорашні студенти пообіцяли ректорові: відсьогодні гордо нести звання випускника НУБіП України.

     Потому на винуватців урочистостей чекали ще безліч привітань від декана Василя Шинкарука, директора Петра Лакиди, завідувачів кафедр, кураторів та батьків, спогади про неповторні студентськіроки. Але найголовніше: сьогодні вони отримали путівку в життя – диплом магістра НУБіП України!

 


Ольга Наконечна
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook