Не «ПРОСТО ПРО МОЛОКО»

20 листопада 2015 року
м. Київ, вул. Льва Толстого, 57, 7 поверх

Участь у практичному семінарі «ПРОСТО ПРО МОЛОКО», що був організований Українським клубом аграрного бізнесу та успішно відбувся 14 листопада 2015 року в м. Київ. – для студентів 3-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, став просто підказкою для написання 3 модулю з дисципліни «Технологія галузі». Адже напередодні студенти на лекціях вивчали теми: технологія питних видів молока, кисломолочних продуктів (напої, сир кисломолочний, сметана), а також вершкового масла.

А на лабораторних заняттях визначали фізико-хімічні та органолептичні показники цих молочних продуктів. На семінарі відбулася дегустація молочної продукції найвідоміших торгових марок, і наші студенти виступили в ролі експертів - зі знанням справи та повні впевненості в собі та своїх сенсорних здібностях. Результати були оголошені наприкінці заходу і активно обговорювалися студентами під час дороги додому. Також усі бажаючі перевірили рівень кальцію в організмі та отримували рекомендації спеціалістів щодо споживання молочних продуктів.

Під час заходу провідні дієтологи, професори та експерти просто та доступно розповіли як виробляється молочна продукція в Україні, яким чином відбувається переробка молока, з як складається ціна пляшки молока, як правильно обирати молочні продукти, розвінчали найпопулярніші міфи про молоко та відповіли на численні запитання аудиторії.

Велика кількість присутніх та безліч запитань до виступаючих показали, що українці цікавляться тим, що вони споживають, і прагнуть отримати якісну продукцію, особливо в умовах стрімкого росту цін. Для цього і були залучені найкращі експерти галузі. Організаторам вдалося повністю розкрити теми, що цікавлять споживачів.

 А наступне лабораторне заняття з дисципліни технологія молока та молочних продуктів у вівторок розпочалося з запитання студентів: «Коли будуть найближчі подібні заходи?»

Декан факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК,

проф. Баль-Прилипко Л.В.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook