НУБіП України – Академія сільськогосподарських наук Грузії: співпраця триває

10 листопада 2015 року

     У рамках підписаної угоди про співпрацю між НУБіП України та Академією сільськогосподарських наук Грузії професор кафедри біології тварин Микола Повозніков та заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Сергій Грищенко взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Глобальне потепління і агробіорізноманіття», що проходила у м. Тбілісі.
     Крім науковців та виробничників із Польщі, Білорусі, Казахстану, Азербайджану, Таджикістану, Грузії та України, на конференцію завітали також міністр освіти та науки Грузії, міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів, міністр праці, охорони здоровʼя та соціального захисту, міністри сільського господарства Аджарії і Грузії та ряд представників парламенту Грузії.

     Представники української делегації у своїх виступах на пленарному і секційному засіданні наголосили на важливості проведення таких заходів для поглиблення подальшої наукової співпраці між усіма країнами-учасниками конференції.

    

     У рамках проведення конференції учасники відвідали музей шовківництва, науково-дослідний центр сільського господарства країни, аграрний університет та кулінарну академію Грузії.



Микола Повозніков,
професор кафедри біології тварин

Сергій Грищенко,
заступник декана факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook