«Вихід на ринки ЄС. Актуальні тренди»: науковий потенціал університету поглиблює співпрацю

30 вересня 2015 року

     25 вересня 2015 року під егідою Фундації Central European Academy Studies and Certification, Бидгощ (Польща) у рамках співпраці із ГО «Ліга розвитку науки» (Київ) та за підтримки Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації при КОДА (Київ) Клубу ділових людей (Львів) відбулася зустріч-дискусія «Вихід на ринки ЄС. Актуальні тренди», присвячена актуальним трендам виходу українського бізнесу на ринки ЄС. В рамках зустрічі було обговорено можливості, які з’явилися, взаємодію бізнесу, освіти та науки щодо виконання спільних європейських наукових програм та комерціалізації завершених наукових розробок, а також посилення конкурентоспроможності регіонів України. 
     У зустрічі прийняли участь представники державної влади, наукових та освітянських організацій України, представники Фонду Central European Academy Studies and Certification, власники існуючих бізнес-структур та підприємців, які планують розширення чи виведення свого бізнесу, продуктів та послуг на ринки країн ЄС, фахівці в сфері зовнішньоекономічної діяльності, інші зацікавлені особи. 
     В програмі виступили Дмитро Христюк, заступник Голови КОДА, Андрій Длігач, генеральний директор Групи компаній Advanter Group, Микола Смолінський, президент Фундації Central European Academy Studies and Certification, Бидгощ (Польща), Маркус Єропулос, експерт з фінансового аналізу, написання, управління та звітування інвестиційних проектів, Лодзь (Польща), Віктор Тиркало, президент ГО «Ліга розвитку науки» (Київ), директор Інформаційно-аналітичного центру Consulting Group 2027.

      

     В зустрічі-дискусії прийняли участь представники Національного університету біоресурсів і природокористування України професор Наталія Демешкант, доцент Олена Кірейцева, директор Наукового парку НУБіП України „Стале природокористування та якість життя” Віктор Теслюк та проект менеджер наукового парку Наталія Оларь.

 

      

     Під час взаємної зустрічі директора Наукового парку НУБіП України В. Теслюка та проект-менеджера Н. Оларь з Миколою Смолінським президентом Фундації Central European Academy Studies and Certification та Віктором Тиркало, президентом ГО «Ліга розвитку науки», директором Інформаційно-аналітичного центру Consulting Group 2027 обговорено спільні інтереси та погоджено поглиблення співпраці в напрямі залучення наукового потенціалу університету та наукового парку до участі в спільних міжнародних програмах та проведення послідуючих переговорів щодо можливості поширення передового прогресивного досвіду серед студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників та створення проектного офісу для здійснення наукових досліджень та допомоги в написанні грантів.

 
 


Віктор Теслюк,
директор Наукового парку

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook