Завершився прийом до аспірантури

17 вересня 2015 року

     17 вересня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна за участю проректорів Сергія Кваші та Володимира Курила відбулося засідання приймальної комісії по допуску абітурієнтів до складання вступних іспитів до аспірантури.

 

   

     За інформацією завідувача відділу аспірантури і докторантури Олени Барабаш, на сьогодні маємо 36 заяв на очну і 38 на заочну форми навчання. З них відповідно 9 і 5 осіб, які бажають навчатися на контрактній основі, решта – за рахунок держбюджету. Зауважимо, що вартість контракту в НУБіП, порівняно з аналогічними науковими спеціальностями в інших вишах, цілком прийнятна.

     Тож комісія проаналізувала надходження заяв по кожному факультету та ННІ. Найбільша їх кількість подана на наукові спеціальності з економічних наук та по лісівництву.


 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на дотриманні вимог постанови КМУ № 309 від 1 березня 1999 року. Зокрема, кількість аспірантів, прикріплених до одного наукового керівника – доктора наук, не повинна перевищувати 5 осіб одночасно.

    

     Вже завтра відбудуться перші іспити із спеціальності. 29-30 вересня вступники до аспірантури здаватимуть філософію, а 12-14 жовтня – іноземні мови.

Ольга Наконечна
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook