Керівництво університету відзначило успішну роботу приймальної комісії

10 вересня 2015 року

 10 вересня відбулося урочисте зібрання, на якому відзначили плідну роботу працівників приймальної комісії університету.

 Ректор Станіслав Ніколаєнко у своїй промові відзначив, що цього року університет повністю виконав державне замовлення з прийому студентів. А набір контрактників показав приріст. Це, безумовно, заслуга і людей, які працювали в приймальній комісії на чолі з відповідальним секретарем Ігорем Ільчуком.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Усіх їх відзначено грошовими преміями, а за сумлінну працю десяти працівників – ще й Почесними грамотами університету. Серед них доценти Тетяна Антал (кафедра рослинництва), Анжела Дзиба (кафедра декоративного садівництва та фітодизайну), Тетяна Кінєва (кафедра статистики та економічного аналізу), Олександр Макарчук (кафедра селекції і генетики), Юлія Слива (кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції), Людмила Зламанюк (кафедра конярства і бджільництва), старший викладач кафедри адміністративного та фінансового права Лідія Галайдюк, асистенти Олена Пилипенко (кафедра іноземної філології і перекладу), Олександр Субін (кафедра екобіотехнології і біорізноманіття), Яніна Шейко (кафедра ентомології ім. проф. М.П. Дядечка).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Подяку з рук ректора отримали доценти Олег Заболотько (кафедра механізації тваринництва та біотехнологічних систем), Віктор Шевчук (кафедра епізоотології та організації ветеринарної справи), Віктор Ребенко (кафедра механізації тваринництва та біотехнологічних систем), Олександр Файчук (кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД), старший викладач Тетяна Іванова (кафедра екобіотехнології і біорізноманіття), асистенти Леонора Адамчук (кафедра конярства і бджільництва), Анатолій Поліщук (кафедра технології конструювання матеріалів), завідувачів лабораторій Олег Дроздівський (земельно-інформаційних систем), Тетяна Редько (кафедри лісової таксації та лісовпорядкування), фахівець І категорії приймальної комісії Наталія Шевчук і лаборант кафедри екології агросфери та екологічного контролю Олег Крайнюк.
 
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін відзначив, що приймальна комісія цього річ працювала в умовах, які можна назвати «наближеними до воєнних». Але спільними зусиллями ми впоралися і вступна кампанія 2015 пройшла успішно.
 
 
 
До привітань доєдналися всі члени ректорату, які подякували співробітникам за гарну організацію прийому документів та конкурсного відбору.
 
Ірина Білоус
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook