Соломчук Михайло Іванович

СТАТТІ 

 Баль-Прилипко Л., Устименко І., Соломчук М., Бобокало, С. Огляд дефіцитних нутрієнтів для використання в біотехнології сиров’ялених ковбасних виробів нового покоління. Світ продуктів. 2025, № 1, с.

  ПАТЕНТИ 

 Баль-Прилипко Л.В., Устименко І.М., Соломчук М.І., Ніколаєнко М.С., Бейко Л.А., Бобокало С.В. Спосіб виробництва сирокопченої ковбаси, 2025.         

 ТУ У

ТУ У 10.1-00493706-:2025. Вироби ковбасні сирокопчені та сиров’ялені. [Чинні від 2025]. Київ: Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025, 17 с. (Баль-Прилипко Л.В., Соломчук М.І., Устименко І.М., Ніколаєнко М.С., Бейко Л.А., Бобокало С.В.).

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook