Вітання декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Долі Миколи Миколайовича з початком нового навчального року

1 вересня 2015, 10:36

Дорогі студенти, шановні професори та викладачі, аспіранти і всі ті, хто трудиться на благодатній ниві освіти і виховання майбутньої наукової і виробничої еліти нашої країни! Сердечно вітаю всіх вас з початком нового навчального року, з Днем знань – 1 вересня!

Щороку в цей день знову гостинно відкриваються двері факультету, звучать настанови та побажання відомих вчених факультету, які стануть фундаментом та вектором у формуванні висококваліфікованих фахівців у світі сучасних наук, що динамічно розвиваються, саме на цих засадах на сьогодні можливо почати дорогу в майбутнє, в життя, наповнене радістю, новими дивовижними відкриттями. 

Нехай новий навчальний рік допоможе кожному студенту збагатити себе не тільки знаннями і розвинутися інтелектуально, але й розкрити в собі моральні та духовні якості: прагнення бути кращим, добрішим, чутливішим, щоб в наших сім'ях, у наших друзів, в нашій Батьківщині було більше любові, миру і справжньої радості.

Особливо звертаюся сьогодні до викладачів. Звичне для нас слово «педагог» перекладається з грецької мови, як «вихователь дітей». Кожен навчальний рік ви ведете молодь не тільки в країну знань, але і допомагаєте знайти духовно-моральні життєві орієнтири.

Тому так важлива і відповідальна роль педагога, який не просто передає знання і навички, але, насамперед збагачує студента духовно, показує високий моральний приклад, навчає любові до рідного краю, традиційним цінностям, що також відкриває та розширює багатства нашої культури.

Висловлюю слова глибокої вдячності всім - педагогам, вихователям, наставникам підростаючого покоління, які щоденно здійснюють великий і благородний моральний подвиг – подвиг ведення молодої душі до добра і світла, до Істин і Життя.

Від усієї душі бажаю всім добра у всіх Ваших благих працях і починаннях.

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook