Підтримка ЗСУ на порядку денному роботи профспілки

18 жовтня 2024 року
Кожен із нас усвідомлює, що незважаючи на третій рік повномасштабної, кривавої, жорстокої війни сьогодні, як ніколи, гостро стоїть питання про мобілізацію усіх сил і ресурсів на підтримку Збройних Сил України. Саме завдяки стійкості, мужності і самопожертві наших воїнів країна стримує ворога, живе і працює.

На сьогодні у лавах ЗСУ воює понад 50 працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України. Тож профспілкова організація університету одним із пріоритетів своєї діяльності вбачає у наданні посильної допомоги тим підрозділам, в яких воюють наші працівники і студенти. На одному із останніх засідань профкому було одностайно підтримано рішення про придбання оснащення для виконання бойових завдань підрозділу, у якому воює завідувач кафедри ННІ лісового і садово-паркового господарства, професор Андрій Білоус. Його побратими, завітавши до нашого університету, вже найближчим часом доставлять на передову придбане спорядження для знищення ворога.

 

На цьому ж засіданні прийняли рішення і про придбання засобів для бойової підготовки, психологічного відновлення та реабілітації військовослужбовців підрозділу, в якому воює Богдан Опальчук – працівник гуманітарно-педагогічного факультету. Незважаючи на напружену бойову роботу він знайшов можливість особисто відвідати рідний університет, поспілкуватися з колегами і передати в підрозділ придбані засоби.

 

Дякуємо Збройним Силам України, дякуємо нашим Воїнам, які боронять нашу державу, дають нам можливість почуватися в безпеці і працювати. Бажаємо усім їх повернутися додому живими і неушкодженими, а усім нам якнайшвидшого закінчення війни і нашої Перемоги.

Слава Україні!
Героям Слава!


Ростислав Тарасенко,
голова профспілкової організації НУБіП

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook