Ніжинський агротехнічний інститут налагоджує співпрацю з «GFA Consulting Group»

14 червня 2015 року

     У  відокремленому підрозділі НУБіП України "Ніжинський агротехнічний інститут" відбулася зустріч з представниками організації «GFA Consulting Group», яка уповноважена Міністерством сільського господарства та продовольства Федеративної республіки Німеччини для реалізації та координації проектів «Німецький аграрний центр» та «Німецько-український Агрополітичний Діалог».

 

     Німеччина готова поділитися своїм досвідом з Україною в питанні реформування аграрної галузі економіки, а також науки та освіти. З цією метою і завітали представники організації «GFA Consulting Group» до ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут», аби особисто ознайомитися з потужностями та можливостями навчально-науково-виробничого підрозділу інституту як основної бази практичної підготовки студентів.

     Директор інституту Василь Лукач охарактеризував інститут як навчальний заклад з поглибленою практичною підготовкою фахівців, розповів про здобутки навчально-виробничих лабораторій, означив плани щодо модернізації сільськогосподарської техніки, запросив представників «GFA Consulting Group» до співпраці.

     Гості відвідали навчальні й навчально-виробничі лабораторії рослинництва, тваринництва, переробки сільськогосподарської продукції, з ведення фермерського господарства, діагностування і технічного сервісу, технічного і технологічного обслуговування.

     Наприкінці зустрічі Василь Степанович щиро висловив сподівання на нову й цікаву сторінку життя навчального закладу, пов’язану з участю в проектах організації.

Василь Лукач,
директор Ніжинського агротехнічного інституту

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook