Професора Петра Лакиду обрано членом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

5 червня 2015 року

 5 червня на базі Київського національного торговельно-економічного університету пройшов І Всеукраїнський з’їзд представників державних вищих навчальних закладів. Він зібрав 627 делегатів з більш як 280 вишів. НУБіП представляли ректор Станіслав Ніколаєнко, декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук та директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида.

 
Вони зібралися з однією метою – обрати до складу новостворюваного Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти дев’ять його членів. Всього їх буде 25. Тобто конкуренція у професора Петра Лакиди, кандидатуру якого було висунуто від нашого університету та його партнерів, - шалена. На 9 місць претендували більше 90 іменитих кандидатів.
 
 
Те, яку важливу роль має відігравати Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, засвідчують офіційні привітання Президента України Петра Порошенка та очільника комітету з науки і освіти Верховної Ради України Лілії Гриневич.
 
Ректоратом університету була проведена величезна робота для того, щоб представник НУБіП був включений до складу Нацагентства. Адже це підтримка всіх новацій в університеті, пов'язаних з ліцензуванням спеціальностей. З ініціативи ректора Станіслава Ніколаєнка двічі збиралася Асоціація аграрних університетів України, яка чітко висловлювалася в підтримку представника нашого вишу. Враховуючи особистість Петра Лакиди і значущість університету, який він представляє, делегати підтримали його кандидатуру до складу Агентства. Тож перемога далася важкою працею. До речі, до складу Агентства не втрапили представники КПІ, провідних вишів Львову, Одеси, Харкова та ін.
 
 Успіху, Петре Івановичу, у цій складній роботі!
 
Валентин Обрамбальський
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook