Студенти 4 курсу ознайомилися з формовим плодовим садом у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка

2 червня 2015 року

       Студенти четвертого курсу (групи 4,5) відвідали унікальний формовий плодовий сад, що у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка. Таку цікаву екскурсію для них організувала, як багато інших повчальних і корисних виїздів, організувала доцент кафедри садівництва Наталія Василівна Шевчук.

       Усі були вражені різноманіттям декоративних форм, створених із яблуні, груші, ягідних культур. «Ми потрапили у казку», - сказав один із студентів. Щоб досягти такого справді казкового ефекту садівник має показати неабияку майстерність і особливо терпіння, адже формовий сад створюється упродовж кількох років і навіть десятиліть, вимагаючи постійної уваги до себе. Майбутні фахівці пересвідчилися, як гармонійно у плодівництві поєднуються красиве і корисне. Кожен загорівся ідеєю створити свій власний, нехай мініатюрний, формовий сад.
       Дякуємо дирекції НБС ім. М.М. Гришка і персонально заступнику директору з наукової роботи, давньому другові кафедри садівництва Гапоненку Миколі Борисовичу за надану можливість.

Завідувач кафедри (в.о.) садівництва, доцент Б.М. Мазур


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook