Фестиваль студентської науки – 2015
Згідно наказу ректора № 491 від 27.04.2015 року 13 травня 2015 року в аудиторії №400 к.12, у НДІ технологій та якості продукції тваринництва з 10 години розпочав роботу І етап "Фестивалю студентської науки – 2015" із заслуховування звітів про роботу студентських гуртків.
Відкрив фестиваль з вітальним словом директор НДІ Технологій та якості продукції тваринництва І.П. Чумаченко, який зазначив, що участь у гуртковій роботі є однією з провідних форм у формуванні науковця.
У фестивалі прийняли участь представники усіх студентських наукових гуртків НДІ Технологій та якості продукції тваринництва.
Оцінювати виступи представників студентських гуртків було запрошено журі з НДІ здоров’я тварин у складі 7 осіб (3 – науково-педагогічні працівники, 2 – представники ради аспірантів, 2 – представники студентського активу), які зазначили різноманітну діяльність наукових гуртків.
За результатами виступів, членами журі було обрано та рекомендовано до участі в ІІ етапі фестивалю студентської науки представників трьох гуртків, які зайняли відповідно І, ІІ і ІІІ місце:
І – «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» (відповідальний проф. Пономаренко Н.П.);
ІІ – «Декоративних гідробіоресурсів» (відповідальний доц. Шевченко П.Г., асист. Халтурин М.Б.)
ІІІ – «Дослідження якості м’яса та м’ясних продуктів» (відповідальний доц. Штонда О.А.);
За результатами роботи 14 травня 2015 року