Публікація магістра у фаховому виданні

29 липня 2024 року

Як відомо, підготовка магістрів – доволі складний і комплексний процес, який обов’язково повинен передбачати наукову складову. Дійсно, важко уявити сучасного інженера, який не володіє науковим методом та не підвищує власний фах шляхом вивчення результатів передових наукових робіт (як правило, англійською мовою). Тому не дивно, що при підготовці магістрів за освітньо-професійною програмою „Робототехнічні системи і комплекси сільськогосподарського виробництва” науковій складовій приділяється значна увага.
Одним із досягнень у цій сфері стала нещодавня публікація магістра Богдана ЗАКРЕВСЬКОГО, який проходить підготовку за згаданою ОПП. У співавторстві із НПП кафедри конструювання машин і обладнання (проф. Вячеславом ЛОВЕЙКІНИМ, проф. Юрієм РОМАСЕВИЧЕМ та доц. Анастасією ЛЯШКО) він підготував і подав до публікації роботу „ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЖИМУ РУХУ РОБОТА-МАНІПУЛЯТОРА З ДВОМА ПОСТУПАЛЬНИМИ ТА ОДНІЄЮ ОБЕРТАЛЬНОЮ ЛАНКАМИ У ПЛОЩИНІ ПОВОРОТУ”. Ця стаття була опублікована у 24 номері фахового журналу „Технічний сервіс агропромислового, лісового та транспортного комплексів” (посилання на файл статті).

Вітаємо Богдана із цим досягненням та бажаємо йому не зупинятись на досягнутому! Віримо, що він та його одногрупники стануть професіоналами у галузі робототехніки та будуть на високому рівні провадити інженерну та наукову діяльність.


Гарант ОПП „Робототехнічні системи і комплекси сільськогосподарського виробництва”,
Юрій РОМАСЕВИЧ
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook