Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з колективом Немішаївського агротехнічного коледжу

15 квітня 2015 року

 15 квітня до відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітав ректор Станіслав Ніколаєнко.

 
Першочергово він відвідав навчально-виробничий підрозділ, поцікавився проблемами господарства та ходом весняних робіт, станом матеріально-технічної бази, навчальних аудиторій та лабораторій. Пройшовши територією студентського містечка, відвідав їдальню, де й поцікавився меню та харчуванням студентів. Станіслав Миколайович ознайомився і з портретною галереєю директорів, які очолювали навчальний заклад від заснування і до сьогодення, завітав до Світлиці. 
 
Керівник коледжу Володимир Альохін проінформував керівника університету про виконану за перший квартал поточного року роботу, заходи з економії енергоносіїв, результати виробничої діяльності та надходження позабюджетних коштів. 
 
 
Спілкуючись з працівниками коледжу, Станіслав Ніколаєнко цікавився нагальними проблемами підвищення якості навчання, впровадженням інноваційних технологій і т.д. Він відзначив, що першочерговими завданнями для колективу є підвищення якості освітніх послуг, імплементація нових норм Закону України «Про вищу освіту», збереження статусу освітянських закладів.
 
 
Нового змісту і форм потребує профорієнтаційна робота, зокрема по залученню іноземних студентів. Ректор наголосив, що інноваційна діяльність, участь у міжнародних проектах, наукових та науково-дослідних програмах, ефективне власне виробництво – необхідні складові діяльності коледжу. На завершення колектив підтримав думку, що реалізовувати поставлені завдання коледж і університет має як єдиний організм.
 
Світлана Скуратовська
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook