Загальні збори співробітників механіко-технологічного факультету

13 березня 2024 року
    7 березня 2024 р. відбулися загальні збори трудового колективу механіко-технологічного факультету. Від адміністрації університету у зборах брав участь проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович. Основним питанням порядку денного було формування Вченої ради Університету.

   Голова профбюро механіко-технологічного факультету Оксана Ачкевич повідомила про рекомендацію виборних представників від механіко-технологічного факультету до складу Вченої ради університету. До складу Вченої ради НУБіП України кафедрами факультету висунуті – професор Войтюк Дмитро Григорович, професор Михайлович Ярослав Миколайович та професор Роговський Іван Леонідович. Колектив одноголосно підтримав запропоновані кандидатури.

   Декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко в короткому виступі акцентував увагу колег на якості освітнього процесу, зацікавленості студентів у щоденному відвідуванні пар, наповненні електронних навчальних курсів, залученні роботодавців для викладання гостьових лекцій тощо. Вячеслав Вячеславович повідомив, що для покращення практичної підготовки та організації допомоги навчально-дослідним господарствам у проведенні весняно-польових робіт традиційно розроблений наскрізний, гнучкий графік виробничої практики та перша група студентів-агроінженерів третього курсу вже виїхала в господарства.

   У виступі проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко окреслив стратегічні завдання, що стоять перед колективом факультету та закликав інтенсифікувати зусилля всіх співробітників факультету для їх виконання.

Голова профбюро механіко-технологічного факультету Оксана Ачкевич
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook