Наукова рада НДІ здоров’я тварин затвердила плани робіт на 2024 рік

16 лютого 2024 року
   14 лютого 2024 року відбулося засідання Наукової ради НДІ здоров’я тварин під головуванням Сергія Голопури, на якому особливу увагу членів ради було спрямовано на розгляд планів робіт Наукової ради, Ради молодих вчених та Ради аспірантів НДІ здоров’я тварин на 2024 рік. Окрему увагу приділили розгляду і затвердженню наукових тем та робочих програм за бюджетним фінансуванням на 2024 рік. Також було оголошено про планування конференцій, семінарів та інших наукових заходів на факультеті ветеринарної медицини у 2024 році.

  Відповідно до порядку денного цього засідання про результати свого міжнародного наукового стажування за програмою INTERACT у Вроцлавському природничому університеті (Польща) повідомив старший викладач кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька Роман Димко та аспірантка кафедри хірургії та патофізіології тварин імені академіка І. О. Поваженка Юлія Суртаєва, яка пройшла наукове стажування за програмою UNIgreen-UAне у Варшавському університеті природничих наук. Члени наукової ради мали можливість задати питання доповідачам, а голова Наукової ради

 

   Сергій Голопура в своєму заключному слові зазначив, що подібне короткочасне міжнародне наукове стажування є важливим кроком у професійному зростанні молодих науковців та аспірантів, який може мати значний вплив на їхню майбутню кар'єру та наукові досягнення.


Ганна Козловська,
секретар Наукової ради
НДІ здоров’я твари
н

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook