Профорієнтація в Хотівському академічному ліцеї імені Левка Лук'яненка Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області

24 січня 2024 року
24 січня доцент кафедри економічної кібернетики, Катерина Наконечна завітала в Хотівський академічний ліцей імені Левка Лук'яненка Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області і провела профорієнтаційний захід з учнями 11 класу присвячений висвітленню переваг навчання в НУБіП України на факультеті інформаційних технологій, а також особливостей освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».
Доповідач закцентувала увагу учнів на тому, що в умовах цифровізації і діджиталізації економіки, на сьогодні існує потреба в фахівціях які мають знання та навички з обробки і аналізу даних. Навчаючись саме на таких освітніх програмах як «Цифрова економіка» та «Економічна кібернетика» студенти набувають сучасних знань і навичок для того, щоб бути затребуваними на ринку праці, отримувати високу заробітну плату.
Випускники ліцея з цікавістю слухали доповідача та ставили свої не менш цікаві запитання і щодо вступу, і щодо опанування професії та обіцяли завітати в НУБіП України на день Відкритих дверей.
к.е.н., доцент кафедри економічної кібернетики

Катерина Наконечна 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook