ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ

28 березня 2015 року

28 березня цього року факультет захисту рослин, біотехнологій та екології зустрічав у своїх стінах потенційних абітурієнтів 2015 року. Зустріч відбувалася у читальному залі навчального корпусу №4, на яку завітали 49 майбутніх потенційних вступників, серед яких 18 - майбутніх випускників коледжів І-ІІ рівнів акредитації та 31 майбутній випускник шкіл та ліцеїв, як міста Києва, так і міст Білої Церкви, Кривого Рогу, Вінниці, Рівного та ін.

 

Урочисто захід відкрили в.о. декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля М.М. та перший проректор Ібатуллін І.І. Вони розповіли учасникам про переваги та перспективи навчання в НУБіП України, а саме на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, про можливості різнопланової реалізації здібностей майбутніх студентів на факультеті, про умови практиного навчання та стажування, проживання та харчування в НУБіП України. Заступник декана факультету, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Рибалко Ю.В.  звернула увагу майбутніх абітурієнтів на навчальну, наукову та міжнародну діяльність факультету, а представник кафедри військової підготовки познайомив присутніх з підготовкою офіцерів запасу в НУБіП України.

До майбутніх абітурієнтів з мудрими словами настанови звернулись і присутні в залі науково-педагогічні працівники кафедр факультету, а саме: Бойко О.А. завідувач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, Чайка В.М., завідувач кафедри екології агросфери та екологічного контролю, Гайченко В.А., завідувач кафедри загальної екології та БЖД, Патика В.М., завідувач кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки, Бородай В.В., доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття.  Зі студентським дозвіллям та спортивною діяльністю на факультеті всіх присутніх познайомила голова студентської організації факультету Епельбойм О.Ю.

 

Після перегляду фільму про факультет,відзнятого студентами, майбутніх абітурієнтів познайомили з лабораторіями: навчальними, навчально-науковими, лекційними та ін. Майбутні абітурієнти залишились дуже задоволені почутим і побаченим!

 

Дякуємо всім організаторам "Дня відкритих дверей" на факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

Доля М.М., в.о.декана факультету, Рибалко Ю.В., Дрозд П.Ю., Ретьман М.С. заступники декана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook