Профорієнтація в Еколого-природничому ліцеї №116 м. Києва

15 січня 2024 року

 Нові тенденції розвитку зумовлюють необхідність врахування інтересів, здібностей, можливостей кожного учня для його професійної самовизначеності та відповідності вимогам сучасного ринку праці. Це потребує побудови оновленої системи взаємодії НУБіП України з закладами середньої освіти м. Києва.

15 січня 2024 р. Катерина Віталіївна Наконечна завітала в Еколого-природничий ліцей №116 м. Києва та поспілкувалась з директором ліцею Неруш Тамілою Олександрівною, та учнями випускних класів.
Катерина Віталіївна ознайомила випускників з освітніми програмами «Економічна кібернетика» і «Цифрова економіка», розповіла про переваги навчання в НУБіП, на факультеті інформаційних технологй. Учні уважно слухали і задавали багато запитань.
Таміла Олександрівна Неруш, запропонувала співпрацю між ліцеєм та факультетом інформаційних технологій НУБіП, яка полягає в проведенні додаткових занять викладачами факультету для учнів 10 класу з поглибленим вивченням інформаційних технологій, а також звернула увагу на важливість вчасного професійного самовизначення школярів відповідно до сучасних потреб ринку праці, що дає можливість обрати відповідний фах і є запорукою успішного навчання у ЗВО.
к.е.н., доцент
Катерина Віталіївна Наконечна 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook