Профорієнтаційна робота – ключове питання Вченої ради факультету землевпорядкування

20 березня 2015 року

На чергове засідання 20 березня зібралася Вчена рада факультету землевпорядкування. Цього разу на захід було запрошено начальника навчальної частини доцента Оксану Володимирівну Зазимко.

Головуюча засідання, в.о. декана факультету землевпорядкування доцент Ірина Купріянчик ознайомила усіх присутніх із порядком денних, Перше питання стосувалося профорієнтаційної роботи. Завідувачі кафедр персонально доповіли про стан цієї роботи, про перспективи на квітень-травень. Так, завідувач кафедри геодезії та картографії, професор Іван Ковальчук зазначив, що запрошувати потрібно не лише цьогорічних випускників, а й проводити бесіди зі студентами 10 класів. Доцент Світлана Кохан, завідувач кафедри геоінформаційних систем і технологій, вважає, що також доцільно «напрошуватись» представникам університету і на батьківські збори, адже батьки часто відіграють вирішальну роль у виборі подальшого навчання своєї дитини. Завідувач кафедри землевпорядного проектування, доцент Андрій Мартин прозвітував, що інформацію про НУБіП України розміщено на всіх інтернет-порталах землевпорядної галузі. Інколи власники приватних землевпорядних фірм хочуть залучити до родинної справи родичів та дітей. Працівники кафедри земельного кадастру відвідали найбільше шкіл та коледжів, про це усіх присутніх проінформувала в.о. завідувача кафедри доцент Лариса Паламарчук.
До обговорення долучилася і Оксана Зазимко, яка акцентувала увагу на змінах в цьогорічній вступній кампанії, адже з 1 вересня 2014 року вступив у дію новий Закон України «Про вищу освіту». Місця державного замовлення тепер будуть надаватися не лише нормативно, а й за конкурсом кращих результатів ЗНО випускників. Отже роботи ще дуже багато. Результати побачимо влітку.
Завідувачі кафедр доповіли про атестацію магістрів 1 року навчання спеціальності «Землеустрій та кадастр».
Також на засіданні головуюча прозвітувала про роботу екзаменаційної комісії  ОКР «Бакалавр» і «Магістр» (заочна форма навчання) та наголосила, що вручення дипломів заплановане на 27 березня.
А потім студенти факультету землевпорядкування підготували святковий концерт до Дня народження Великого Кобзаря – Тараса Шевченка. Ділимося фотозвітом про цей захід.
 
Деканат факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook