Захист звітів з виробничої практики студентів-магістрів освітньої програми «Менеджмент ЗЕД» 1 р.н.

26 липня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Після успішного проходження двох семестрів навчання студенти ОС «Магістр» 1 р.н. приступили до оволодіння практичними навичками в межах виробничої практики. Згодом на кафедрі адміністративного менеджменту і ЗЕД відбулися захисти звітів по пройденій виробничій практиці.

Згідно навчального плану, проходження практики було передбачено в підприємствах задіяних в сфері зовнішньоекономічної діяльності або зовнішньою торгівлею для того, щоб максимально оволодіти здобутими теоретичними навичками на практиці та підготуватися до майбутньої професії. Також, збір інформації особливо необхідний нашим студентам для успішного захисту кваліфікаційних магістерських робіт і отримання кваліфікації Магістра. Як завжди, для об’єктивної оцінки захистів звітів по проходженню практики були залучені викладачі кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – Ковтун О.А., Бутенко В.М., Янчевський Р.В., Діброва Л.В., Файчук О.М. та Тюріна А.А. 

Студенти демонстрували цікаві презентації, а результати проходження виробничої практики свідчили про здобуті практичні навички у відділах зовнішньоекономічної діяльності обраних підприємств. Також, було зазначено, що всі студенти знайшли для себе найбільш цікаві напрямки дослідження, а деякі з них – майбутні робочі місця.

 

Всі документи студентами були оформлені згідно встановлених вимог і комісія прийшла до висновку, що захисти звітів пройшли успішно.

 

 

На останок, викладачі Кафедри побажали студентам подальших успіхів у написанні кваліфікаційних магістерських робіт, де будуть обов’язково використані здобуті практичні навички!

Руслан Янчевський к.е.н., доцент кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook