Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК уклала договір про співпрацю із Агрохолдингом "Астарта".

18 листопада 2023 року
мтф
·        Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК, в особі завідувачки кафедри Лілії Савченко, доцентки кафедри охорони праці Тамари Білько та декана механіко-технологічного факультету В’ячеслава Братішка, уклала договір про співпрацю із Агрохолдингом "Астарта".

«Астарта-Київ» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, основними напрямками бізнесу якого є виробництво цукру та супутньої продукції, зернових і олійних культур, молока і м'яса, а також переробка сої і виробництво біогазу. Це стратегічне партнерство визначає нові можливості для студентів кафедри, дозволяючи їм отримати практичний досвід у сфері транспортних технологій, пов'язаних з агропромисловим виробництвом.

 
Основною метою співпраці є створення сприятливих умов для  засвоєння теоретичних знань студентами на практиці, а також розвиток їхніх практичних навичок у реальних умовах виробництва. Агрохолдинг "Астарта" визнаний своєю високою ефективністю та впровадженням передових технологій в агросекторі, що робить його ідеальним партнером для співпраці із кафедрою траспортних технологій та засобів у АПК.
Студенти, які виберуть проходження виробничої практики в Агрохолдингу "Астарта", отримають можливість ознайомитися з сучасними транспортними системами, які використовуються в агросекторі, а також ознайомляться із специфікою та вимогами транспортування сільськогосподарської продукції.  Крім того, студенти будуть залучені до вирішення конкретних завдань та проектів, що сприятиме їхньому професійному розвитку.
Важливим аспектом цього партнерства є обмін досвідом та знаннями між викладачами кафедри транспортних технологій і фахівцями Агрохолдингу. Це сприятиме вдосконаленню освітніх програм навчання при підготовці фахівців із спеціальності та адаптації її до потреб сучасного ринку праці.
Таке партнерство створить нові перспективи для студентів та сприяєтиме їх розвитку як особистості, так і фахівця в сфері транспортних технологій. Відкриває нові можливості для майбутньої кар'єри і дозволить їм здобувати необхідний досвід у сучасних умовах роботи.
Об'єднання кращих практичних знань та наукових досягнень в в транспортній галузі з інноваційним підходом Агрохолдингу "Астарта" створить неперевершену платформу для розвитку нового покоління фахівців, готових вносити свій вклад у вирішення актуальних завдань агросектору. Отже, підписання договору про співпрацю є кроком вперед при підготовці висококваліфікованих спеціалістів за освітньою програмою Транспортні технології на автомобільному транспорті і створенням платформи для інновацій та взаємного збагачення знань в галузі транспортних технологій та агросектора в цілому.
 

 

Лілія Савченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook