Факультет аграрного менеджменту відчиняє свої двері для вступників 2024 року

9 листопада 2023 року

   09 листопада 2023 року факультет аграрного менеджменту відчинив двері для потенційних вступників. Формат заходу був змішаний – частина абітурієнтів приєдналися онлайн, а частина змогли відвідати університет особисто, що дозволило охопити достатньо велику кількість учасників та поінформувати їх стосовно переваг навчання на факультеті. Майбутні студенти мали змогу ознайомитися з діяльністю університету та факультету, отримати відповіді на свої запитання та поспілкуватися з присутніми науково-педагогічними працівниками та адміністрацією факультету.

 


   Науково-педагогічні працівники всіх кафедр ФАМ долучилися до організації заходу. Перед цим була проведена значна профорієнтаційна робота, що дозволило домовитися з адміністрацією ряду шкіл та доставити випускників на захід, або забезпечити їх дистанційне підключення.


   Уже зранку інформаційний стенд факультету аграрного менеджменту, в оформленні якого брали активну участь студенти-гуртківці факультету під керівництвом науково-педагогічних працівників, зайняв достойне місце серед експозицій інших факультетів у третьому корпусі та одразу привернув увагу багатьох абітурієнтів та їхніх батьків. Майбутні вступники підходили до стенду ФАМ, а студенти-гуртківці роздавали буклети та розповідали про переваги навчання, а також, за необхідності, забезпечували супровід гостей територією університету.


   Зустріч на факультеті розпочалася з гостинного вітання декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука. Ошатна 230 аудиторія десятого корпусу НУБіП України ледь вміщувала всіх присутніх абітурієнтів разом їхніми батьками та класними керівниками, але, водночас, атмосфера панувала тепла і доброзичлива. Майбутні студенти з уважністю дослухалися до слів виступаючих, адже на даному етапі вони мають зробити вибір стосовно свого майбутнього фаху.


   У своїй промові Анатолій Остапчук нагадав, що уже 624 дні наші славні воїни боронять країну від російсько-терористичної навали. Ціною власного життя вони забезпечують мир та спокій тисячам українських міст та селищ. При цьому, весь світ підтримує Україну у неподільності її кордонів , а українці є згуртованими як ніколи. Декан акцентував увагу, що НУБіП України є одним з найкращих навчальних закладів, і саме тут можна отримати необхідні знання та компетентності, щоб рухатися до своєї мети та нашої Перемоги. Декан зазначив, що на сьогодні багато випускників нашого факультету займають високі посади в Україні, а багато хто працює за кордоном, що є беззаперечним визнанням якості отриманих знань. Нещодавно факультет аграрного менеджменту став факультетом, включеним до рейтингів журналу Forbes як один з найкращих в Україні із забезпечення якісної управлінської освіти.

   На запрошення декана Анатолія Остапчука про спортивне життя в університеті вступникам розповів завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України, майстер спорту та відомий тренер Микола Костенко, який звернув увагу присутніх, що факультет аграрного менеджменту вирізняється серед інших своєю активною позицією у спортивному житті університету та чималою кількістю перемог команд факультету з різних видів спорту. Безперечно, це завдячуючи постійній підтримці розвитку спорту декана Анатолія Остапчука, його ентузіазму у цьому напрямку, організаторським здібностям та педагогічному таланту.

   Завідувач кафедри менеджменту ім. Й.С. Завадського Тетяна Балановська розповіла про професію менеджера. Дуже багато хто з молодих людей мріє стати керівником, а тому управлінський фах є професією, яка завжди користується попитом і дозволяє досягти успіхів у майбутньому.
   Запрошуючи до слова завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Валерія Бондаренко, декан Анатолій Остапчук нагадав присутнім жартівливу українську ідіому про те, як господиня «вміла готувати, але не вміла подавати». У цьому зв’язку, нам всім ніяк не обійтися без маркетологів, які «якраз вміють подати» товари і послуги, зокрема, аграрні, на ринку. Валерій Бондаренко розповів про професію маркетолога, про переваги опанування даного фаху саме на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України.


   Змістовною та корисною для вступників була доповідь керівника міжнародних програм факультету агарного менеджменту, завідувача кафедри маркетингу і міжнародної торгівлі Олени Ковтун. Абітурієнтам були представлені слайди з інформацією стосовно можливостей навчання за програмами подвійних дипломів та навчання в різних країнах за програмою Erasmus+. Олена Ковтун акцентувала увагу на необхідності вивчення іноземних мов, що відкриє перед абітурієнтами багато нових можливостей.

   Голова сенату студентської організації ФАМ Владислав Косенюк та студент першого курсу Микола Цуркан розповіли про активне студентське життя на факультеті та закликали вступників не втрачати можливість взяти у ньому участь.

Чекаємо абітурієнтів уже в наступному навчальному році в стінах нашого факультету та університету уже у якості студентів! Маємо переконання, що рішення стосовно майбутнього фаху є одним з найважчих у житті і бажаємо вступникам зробити правильний вибір!

З вірою у ЗСУ! Слава Україні!

Наталія Шептун,
секретар деканату ФАМ

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook