ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

9 листопада 2023, 15:27
День відкритих дверей є вагомою подією в житті університету. Це подія, під час якої університет вітає відвідувачів, абітурієнтів та їх батьків, щоб представити свої переваги, можливості, ресурсну базу, кампус та багато іншого. В процесі ознайомлення з університетом, відвідувачам дають відповіді на  запитання які їх цікавлять, оглядати аудиторний фонд, контактувати із студентами та викладачами, іноді навіть бути присутніми на практичних заняттях, або лекціях.
Зазвичай "День відкритих дверей" організовується в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на початку навчального року та незадовго до початку прийому заяв для майбутніх студентів. День відкритих дверей надає можливість краще розібратися в правилах та умовах вступної компанії. День відкритих дверей є важливою подією і для тих, хто ще вагається стосовно вибору університету та бажає зробити свідоме рішення щодо своєї майбутньої професії. 
Економічний факультет та кафедра організації підприємництва та біржової діяльності,  особливо в період військового стану проводять такі заходи в очному і дистанційному форматі. Цього разу, серед запрошених школярів, які виявили бажання особисто відвідати захід і ближче ознайомитися з можливостями університету, були представники Середньої школи №160, Технічного ліцею та Гімназії № 179 міста Києва. Когорту ж «дистанційників» представляли школярі Житомирського, Чернігівського та Черкаських регіонів.
Звичайно дистанційний зв’язок не міг передати тієї святкової атмосфери, яка панувала 9 листопада в 10 корпусі НУБіП України. Школярі мали змогу не просто поспілкуватися на пряму з керівництвом та професорсько-викладацьким складом факультету, а й приємно провести свій час.
 Після зустрічі майбутні вступники поділилися своїми враженнями про зустріч. Так, ліцеїстка Кіра Слободянюк, відмітила «особливу атмосферу факультету».
-           Мені дуже приємно було бачити велику кількість усміхнених обличь. Видно, що студентам подобається навчатися у НУБіП України. 
Натомість, Єгор Чередниченко, учень СШ № 160 розпитував більше про спортивну базу університету. «Я займаюся футболом і мені важливо мати можливість займатися улюбленим хобі. Дуже добре, що є університетська футбольна команда. Я з задоволенням долучився б до неї!» 
В цілому, гості університету були вражені можливостями і перспективами навчання в НУБіП України і високо оцінили рівень організації проведеного заходу. 
 

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності

Сергій Нікітченко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook