Ділова зустріч студентів четвертого курсу бакалаврату з деканом агробіологічного факультету Оксаною Тонхою

2 листопада 2023 року

    На виконання рішення ректорату 1 листопада відбулася зустріч керівництва агробіологічного факультету зі студентами ОС "Бакалавр" спеціальностей 201 "Агрономія" та 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство", що навчаються на четвертому курсі. Діалог між керівництвом та студентством викликав неабиякий інтерес серед молоді, адже участь в ньому взяли майже 100% майбутніх бакалаврів.

   Зустріч розпочала декан факультету Оксана Тонха з питання відвідуваності студентами занять. Обговорили можливі наслідки неявки студентів, причини, що могли знизити відсоток присутності, а також шляхи подолання таких проблем. До завершення першого семестру 2023-2024 навчального року залишився лише місяць, то у вкрай важливо відвідувати всі заняття. Декан розповіла про особливості проведення екзаменаційної сесії, що відбудеться незабаром. Оксана Тонха також наголосила на необхідності підготовки до випуску і подальшого вступу на ОС "Магістр", що полягає в підготовці до випускних та вступних іспитів. Для полегшення написання ЄВІ в НУБіП України проводяться безкоштовні курси. 
   За участі заступника декана Володимира Завгороднього обговорили питання написання курсових проектів як важливої складової підготовки ОС "Бакалавр".
   Окремі питання від студентів стосувалися проживанню в гуртожитках, на які їм відповів заступник декана Олександр Гаврилюк.
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. порф. М.О. Зеленського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook