Чоловіча збірна НУБіП України з волейболу очолила турнірну таблицю чемпіонату України першої ліги

31 жовтня 2023 року
НУБіП України
  З 27 по 29 жовтня у спортивному комплексі НУБіП України відбувся перший тур XXXIII чемпіонату України серед чоловічих команд першої ліги. В сезоні 2023-2024 рр. у першій лізі Чемпіонату зіграють 10 команд.
  На цьому етапі змагань взяли участь чотири команди: «НУБіП України» м. Київ, «Метеор-Інваспорт» м. Київ, «Донеччина-КДЮСШ №1» м. Бахмут, «НУФВСУ» м. Київ.
  27 жовтня наша збірна зустрілась з Донеччанами і виборола перемогу с загальним рахунком 3:1.
  У перший день змагань Федерація волейболу України нагородила збірну НУБіП України відзнакою «Найкраща емблема» серед волейбольних чоловічих клубів першої ліги.
 
  28 жовтня була принципова та запекла зустріч з не менш майстерним суперником – НУФВСУ. Незважаючи на рахунок 3:0 на користь збірної НУБіП України, гра була цікавою, боротьба йшла за кожен мʼяч. Команда НУФВСУ лише з мінімальним відривом поступилася по партіях – 21/25, 23/25, 23/25.
  В останньому поєдинку першого туру наші волейболісти протистояли команді Метеор-Інваспорт. До цього дня підопічні Юрія Грицюти не програли жодної гри, і показували стабільну гру протягом двох днів. Незважаючи на це, збірна НУБіП України все одно змогла переграти Метеор у чотирьох сетах, завдячуючи шаленій підтримці вболівальників на домашніх трибунах, та стала лідером загальної таблиці чемпіонату України першої ліги.
  Отже, після першого туру збірна НУБіП України набрала 9 очок.
 
Микола ВИШНЕВСЬКИЙ,

старший викладач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook