Обговорення проекту ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» для здобувачів 2024 року вступу

30 жовтня 2023, 19:09

   27 жовтня 2023 року на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету, в змішаному форматі, відбулось розширене засідання з обговорення проекту освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» для здобувачів 2024 року вступу.

Відкрив засідання Завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор Микола Ільчук, який в своєму виступі привітав присутніх та представив запрошених гостей. 
 
 
     Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня, к.е.н., доцент Людмила Березовська, представила до обговорення проект освітньо-професійної програми на 2024 рік. 

До обговорення проекту освітньої програми долучилась професор кафедри екологічного менеджменту та підприємництва Київського національного університету ім. Т. Шевченка, д.е.н., професор Галина Купалова. Вона відмітила якісні зміни в ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня порівняно з минулим роком, проте, вибіркові дисципліни, на її переконання, потрібно подавати загальним списком, а не блоками, щоб не обмежувати права студентів щодо вибору дисциплін.

 
Учений секретар ННЦ «Інститут аграрної економіки», д.е.н., професор Олександр Шпикуляк  запропонував ввести до переліку вибіркових освітніх компонентів ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  магістерського рівня дисципліну «Логіка прийняття управлінських рішень в підприємницькій діяльності», що допоможе магістрам в їх професійній діяльності.

До розширеного засідання також долучились роботодавці освітніх програм, а саме: директор ТОВ «Мінераліс Україна», к.е.н., доцент Юрій Ліпський; експерт товарних біржових ринків та консультант ТБ "Українська енергетична біржа" Анатолій Стоянов та магістр Владислав Стасюк.

На завершення завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН Микола Ільчук систематизував результати зустрічі, подякував гостям за надані пропозиції та висловив впевненість в поглиблені подальшої співпраці.  

Гарант освітньої програми

спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»
Людмила Березовська

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook