Дебют першокурсника на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

30 жовтня 2023 року
  26 жовтня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулась яскрава, одна з довгоочікуваних подій осені «Дебют першокурсника». Цей масштабний та грандіозний фестиваль направлений на розкриття творчої сторони першокурсників, проявлення їх таланту, креативу та організаторських здібностей. Разом з тим, це чудова можливість для студентів краще дізнатися один про одного, весело провести час, проявити командний дух, адже це все таки конкурс, де змагаються спеціальності за право представляти факультет на рівні університету! Методом жеребкування факультету випала тема, яка пов’язує 3 слова: серіал «Шерлок», валіза, цирк. Поглянемо, як можна поєднати ці слова?

  Захід розпочався з подяки військовим, які захищають нашу державу та вшанування пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
  Цьогорічне журі працювало в наступному складі: декан факультету захисту рослин, біотехнології та екології Юлія Коломієць, голова студентської організації факультету Вероніка Вєрємєєва та голова культурно-масового сектору Анастасія Карась.

 

 

  Студенти у своєму виступі поєднали гумористичні замальовки та короткі мініатюри, вміло жонглювали словами та емоціями, проявили акторські, танцювальні навички та навички фокусника-ілюзіоніста, заспівали авторських пісень, одним словом — через творчість і креатив максимально розкрили свої таланти та поділилися своїми щирими емоціями від студентського життя! Крім того, першокурсники під керівництвом студкураторів зуміли не лише поєднати слова серіал «Шерлок», валіза та цирк, а й докласти максимум зусиль для створення веселої, дружньої атмосфери, наповнити свято позитивом, приємним спілкуванням та прекрасним настроєм!

 

  Протягом виступу члени журі виставляли бали від 0 до 50 балів за наступними критеріями: відповідність виступу заданій темі, влучність жартів, танець та пісня, зв’язність номера, загальні враження, по 10 балів за кожен критерій. Для оголошення переможців та вручення грамот запросили декана факультету Юлію Коломієць та голову Сенату студентської організації Вероніку Вєрємєєву.

 
  Отже, 1 місце виборола спеціальність 101 «Екологія», 2 місце посіла спеціальність 202 «Захист і карантин рослин», а 3 місце дісталось спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

 

  Сьогоднішнє свято запам'ятається ще й тим, що на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології завітав гість, який провів патріотичну лекцію — Володимир Васильович Гонський, український громадсько-політичний діяч, науковець, публіцист, бард, ведучий найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану, заслужений діяч мистецтв України. Щиро вдячні Володимиру Васильовичу за виступ!


    Дорогі першокурсники! Насолоджуйтесь студентськими роками та наполегливо працюйте над реалізацією ідей. Сміливо крокуйте вперед та будьте творцями своєї історії! Дякуємо за організацію заходу, за яскраві емоції та усмішки! Дякуємо, що обрали факультет захисту рослин, біотехнологій та екології! Бажаємо перемоги команді спеціальності 101 «Екологія» на Дебюті першокурсника на рівні університету!


Наталія Батрак

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook