Засідання Ради роботодавців агробіологічного факультету

20 жовтня 2023 року

     У відповідності до плану роботи Ради роботодавців агробіологічного факультету та з нагоди проведення ярмарку вакансій для студентів факультету, перед відкриттям ярмарку було проведено відкрите засідання Ради роботодавців. В її роботі взяли участь представники 12 компаній та аграрних підприємств, які завітали на факультет для представлення своїх вакансій на ярмарку. Зокрема в засіданні взяли участь провідні фахівці з TimacAGROUkraine, Ерідон, «A-GRAIN», Укравіт, МХП, Syngenta, СТОВ «Тасман», ПП «Західний Буг», ТОВ «Наташа-Агро», ТОВ “РАЖТ Семенс Україна”, ТОВ «СПАРК СІДЗ» / LLC “SPARK SEEDS” ДП "Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції".

Роботу ради відкрила декан факультету Оксана Тонха. Вона привітала всіх членів Ради і присутніх виробничників – гостей факультетського заходу. Коротко ознайомивши присутніх з досягненнями, проблемами та буденними справами факультету, декан запропонувала ознайомитись з новим навчальним планом. Який є одним із головних документів у справі, яка активно готується деканатом для проходження акредитації всіма освітніми програмами в першій половині 2024 року.

              
 До представників Ради роботодавців звернувся заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній, акцентувавши увагу на переліку дисциплін вибіркової складової навчального плану, оскільки всі побажання щодо покращення відповідних складових фахової підготовки майбутніх агрономів можливо досягти саме через наповнення даного блоку дисциплін.
 
В процесі обміну думок Рада прийняла рішення детально ознайомитись з дисциплінами навчального плану і запропонувати свої пропозиції щодо його вдосконалення, відповідно до вимог сучасного виробництва. Дані пропозиції розглянути і затвердити на майбутньому засіданні Ради роботодавців агробіологічного факультету, яке відбудеться в грудні 2023 року.
 
 Микола Іванюк, секретар Ради роботодавців агробіологічного факультету
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook