Профорієнтаційна робота викладачами кафедри ландшафтної екології та заповідної справи

12 березня 2015 року

Протягом останніх місяців співробітниками кафедри активізувалася  профорієнтаційна робота серед школярів і студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації щодо вступу до НУБіП України.

Асистенти кафедри Пузир Т.М. та  Сербенюк Г.А. які відвідали Вишнівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та Верхівську ЗОШ І-ІІІ ступенів Тростянецького р-ну, Вінницької обл. з метою ознайомлення випускників з особливостями навчання за напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» в НУБіП України. Навчатися в університеті виявило бажання 8 осіб.

Науково-педагогічні працівники кафедри Кропивко С.В., Павлюк С.Д. та Пузир Т.М. провели круглий стіл на тему «Ступенева екологічна освіта» зі студентами ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» напряму підготовки «Прикладна екологія». До університету виявили бажання вступати 18 осіб на напрям 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» за скороченим терміном навчання.

 Заступник декана факультету ЗРБтаЕ, Рибалко Ю.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook