ЧЕРГОВА СПОРТИВНА ПЕРЕМОГА ПРОФЕСОРА ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ АПК

12 жовтня 2023 року
НУХТ м.Київ
12 жовтня 2023 року на базі спортивного комплексу Національного університету харчових технологій відбулися захоплюючі змагання з плавання серед працівників вищих навчальних закладів Голосіївського району м. Києва з метою сприяння здоровому способу життя та підтримки спортивного духу серед працівників освітніх закладів. Це значна подія, адже вона сприяє зміцненню здоров'я й фізичній активності, та дає змогу показати спортивну майстерність учасників змагань. 
Команда НУБіП України продемонструвала високий рівень підготовки, і за результатами змагань зайняла підсумкове 1-е загально-командне місце. Такий результат в котре підкреслює важливість спортивної підготовки. Це ще один доказ того, що наш навчальний заклад не тільки забезпечує академічний розвиток студентів, але й активно сприяє фізичному здоров'ю та розвитку персоналу і студентів.
У складі збірної команди нашого університету виступив співробітник факультету харчових технологій та управління якостіпродукції АПК професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Паламарчук Ігор Павлович, який окрім своїх академічних здобутків, проявляє високі спортивні результати. 
Своєю присутністю він заслужено підкреслив важливість спорту та активного способу життя. В особистому заліку він був першим на дистанції 50 метрів стилем «брас». Особиста перемога Ігора Павловича свідчить про його високу фізичну підготовку та вміння ефективно використовувати техніку плавання. Це також підтверджує його незрівнянну майстерність у цьому виді спорту. Можна з певністю сказати, що Паламарчук Ігор Павлович є прикладом успішного поєднання наукової діяльності та спортивних досягнень. Його успіхи в плаванні і академічна кар'єра свідчать про його визначну роботу та внесок у розвиток НУБіП України.
 
Тож ми пишаємося досягненнями наших колег і віримо в подальші спортивні перемоги!
 
Василів Володимир 
завідувач кафедри процесів і 
обладнання переробки продукції АПК 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook