Важливі питання життєдіяльності факультету ветеринарної медицини у полі зору вченої ради факультету ветеринарної медицини

26 вересня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   21 вересня 2023 року під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

    Перед початком засідання декан привітав з отриманням диплома доктора наук Ірину Деркач.

   Декан факультету Микола Цвіліховський проінформував членів вченої ради про поточну ситуацію і події, які відбулися в університеті та на факультеті.

   Про результати виробничої практики студентів ОС «Магістр» терміном навчання 6 років та 1,4 роки доповідали голови комісій доценти Віктор Лакатош і Володимир Мельник. Після заслуховування звіту відбулася активна дискусія, щодо особливостей та термінів проходження виробничої практики студентами, та затвердженя їх результатів.

 

   Було заслухано наукова доповідь «Сучасна репродуктивна технологія, як елемент інтенсивного післявоєнного відновлення тваринництва України» яку представив професор кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Віталій Ковпак. Дана доповідь викликала жваву дискусію. В обговорені взяли участь професор Павло Шарандак, Володимир Духницький, Наталія Грушанська, Микола Захаренко, доценти Віктор Шевчук і Юрій Жук.

 

 

   Про результативність профорієнтаційних заходів у 2022-2023 н.р. за даними вступної кампанії-2023 доповів заст. декана факультету Сергій Деркач.

   Про дотримання принципів біоетики в освітньо-науковому процесі структурними підрозділами факультету у 2023-2024 н.р. доповідав голова біоетичної комісії університету професор Олег Мельник. Доповідачеві було задано актуальні та змістовні запитання членами вченої ради.

   Про рішення навчально-методичної комісії та наукової ради факультету доповіли їх голови – професор Володимир Костюк і директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура.

   На засіданні вченої ради були розглянуті також інші важливі питання життєдіяльності факультету.

 

   У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності профорієнтаційної роботи та організованого проведення освітнього процесу на факультеті і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Секретар вченої ради, доцент Жанна Стегней
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook