ПЕРШОКУРСНИКИ ЩАСЛИВІ – УСМІШКИ НА ОБЛИЧЧЯХ ПРО ЦЕ СВІДЧАТЬ!

14 серпня 2023, 18:57

   14 серпня 2023 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту відбулась урочиста посвята студентів-першокурсників.


   В святковій атмосфері, у присутності батьків, друзів учорашні абітурієнти склали присягу перед університетом, державою і в першу чергу присягнули собі, що будуть гідними спадкоємцями освітніх і наукових традицій славетного університету, примножуючи його славу. З вітальною промовою до першокурсників звернувся декан факультету аграрного менеджменту к.е.н., доцент Остапчук Анатолій Дмитрович, ознайомивши першачків із структурою факультету. Напутні слова побажань та привітань продовжили завідувачі випускових кафедр.


   Наставник англомовної групи, доцент кафедри економічної теорії Власенко Юрій Григорович провів зустріч зі своєю академічною групою згідно розкладу занять. Потому відбулася екскурсія по території НУБіП України, особливо студентам сподобався ботанічний сад.



   Відгуки першокурсників: “Тут дуже гарно, неймовірна природа і повітря. Хочеться завжди перебувати тут”. Ми раді, що у нас є можливості надати студентам гідне студентське життя, окрім якісного навчання в НУБіП України.

Юрій Власенко,
доцент кафедри економічної теорії,
наставник академічної групи № 7,
1 курсу факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook