Аліна Лисенко вирішила поєднувати роботу за фахом із заочним навчанням за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»

29 липня 2023 року
  Аліна Лисенко отримала диплом фахового молодшого бакалавра у Ржищівському індустріально-педагогічному фаховому коледжі з відзнакою. На даний час проживає в Києві. Подала документи до Національного університету біоресурсів і природокористування України на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти на заочну форму навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування».

  • Що стало вирішальним у виборі освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»?

— Моя мотивація вступати на спеціальність "Облік і оподаткування" виникає із захоплення числами, аналізом даних та великим інтересом до сфери бухгалтерії і фінансів. Я бачу цю спеціальність як відмінну можливість розкрити свій професійний потенціал у сфері ефективного управління фінансами та ведення бухгалтерського обліку. Прагнення зрозуміти складні механізми обліку, податкового законодавства та фінансового аналізу підштовхує мене до досягнення високого рівня експертизи у цих галузях. Уміння точно і акуратно працювати з фінансовою інформацією, розраховувати податки та аналізувати фінансові показники, є для мене стимулом розвиватись і забезпечувати надійні результати в сфері обліку і оподаткування.

  • Аліна, чому Ви обрали НУБіП України?

— Упевнена, що в межах обраної професії зможу реалізувати власний потенціал у цій царині, сподіваюсь власною діяльністю здійснювати вплив на її розвиток. Я усвідомлюю значення національної мови та літератури в житті кожного українця й розумію: завдяки можливостям, що надає Ваш ВНЗ, після завершення навчання зможу стати професіоналом своєї справи. Я ознайомилася з навчальною програмою, з переліком дисциплін, які викладаються, які на мою думку є цікавими, важливими і необхідними на даному етапі та розширюють знання з питань обліку, аудиту, контролю та оподаткування.

  • Ким Ви себе бачите в майбутньому?

— Бачу себе як професійного спеціаліста, який зможе забезпечувати компанії та клієнтів якісним обліком, ефективним оподаткуванням та фінансовою консультацією. Вірю, що здобуття професійних знань у галузі обліку та оподаткування допоможе мені стати цінним гравцем на ринку праці та забезпечить успішну та стабільну кар'єру в сфері обліку та фінансів. Навчання на освітній програмі «Облік і аудит» дозволить стати кваліфікованим спеціалістом з питань обліку, аудиту, оподаткування, працювати на цікавій високооплачуваній роботі. Життя різноманітне, відбуваються постійні зміни, а знання розкривають можливості знайти працю, яка буде приносити задоволення.

  • Аліна, бажаємо Вам успіхів у навчанні та до зустрічі на заняттях!

Розмову вела Тамара Гуренко,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook