Анна Галушка: «Мій перший пріоритет – спеціальність 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»

27 липня 2023 року
  • Добрий день, розкажіть про себе.

— Добрий день. Мене звати Анна Галушка, проживаю в місті Каневі Черкаської області, цього року закінчила навчання в школі. Цікавлюсь харчовими технологіями.

  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від своєї мами, випускниці цього закладу, яка має про нього лише найкращі та теплі спогади.

  • Що Вас привело здобути вищу освіту за спеціальністю 181 Харчові технології?

— Свій вибір на спеціальності 181 “Харчові технології” зупинила ще з дитинства, завжди цікавилась харчовими продуктами, процесами виробництва промислової харчової продукції, виготовленням різноманітних страв, напоїв і потім я зрозуміла, що цікавість та приготування їжі як хоббі повинні стати моєю професією на все подальше життя. В цьому мені допоможе факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

  • Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

— У мої очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК входить звісно отримання знань в бажаній сфері – харчових технологій від високопрофесійного викладацького складу в сучасно оснащених аудиторіях та лабораторіях, проходження практик, цікаве та насичене студентське життя, активна діяльність в житті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.
  Отриманий досвід від навчання дасть змогу внести свій вклад у розбудову України після перемоги.

 

Розмову вела Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook