Анна Галушка: «Мій перший пріоритет – спеціальність 181 “Харчові технології” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України»
Добрий день, розкажіть про себе.
— Добрий день. Мене звати Анна Галушка, проживаю в місті Каневі Черкаської області, цього року закінчила навчання в школі. Цікавлюсь харчовими технологіями.
Звідки Ви дізнались про НУБіП України?
— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналась від своєї мами, випускниці цього закладу, яка має про нього лише найкращі та теплі спогади.
Що Вас привело здобути вищу освіту за спеціальністю 181 Харчові технології?
— Свій вибір на спеціальності 181 “Харчові технології” зупинила ще з дитинства, завжди цікавилась харчовими продуктами, процесами виробництва промислової харчової продукції, виготовленням різноманітних страв, напоїв і потім я зрозуміла, що цікавість та приготування їжі як хоббі повинні стати моєю професією на все подальше життя. В цьому мені допоможе факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
— У мої очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК входить звісно отримання знань в бажаній сфері – харчових технологій від високопрофесійного викладацького складу в сучасно оснащених аудиторіях та лабораторіях, проходження практик, цікаве та насичене студентське життя, активна діяльність в житті факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Отриманий досвід від навчання дасть змогу внести свій вклад у розбудову України після перемоги.
Розмову вела Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів