Майбутні конструктори та будівельники отримали дипломи

4 липня 2023 року
  30 червня 2023 року на факультеті конструювання та дизайну бакалаври, що навчались за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія» отримали дипломи про здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

  Першим привітав студентів з визначною подією у їх житті проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, який зазначив важливість інженерної професії та побажав випускникам впевнено крокувати до поставленої мети. Вадим Миколайович вручив кращим студентам подяки та грамоти. Декан факультету Зіновій Ружило відзначив важливість та гостру потребу для України в підготовці конструкторів та будівельників, особливо в умовах повоєнної відбудови України. Подякував батькам, що зростили гідних випускників. Пригадав, як сьогоднішні випускники реалізували себе в навчанні, науковій роботі, громадській та художній діяльності, спорті.
  
 
  З вітанням до випускників звернулися гарант освітньої програми, доктор технічних наук, професор кафедри конструювання машин Юрій Ромасевич, та завідувачі випускових кафедр будівництва кандидат технічних наук, доцент Євген Бакулін та надійності техніки – кандидат технічних наук, доцент Андрій Новицький, заступник декана Олександр Банний.
 
  Слова вдячності прозвучали від голови студентської організації факультету випускниці Марії Андрієвської та мами випускниці Ірини Ходюк.
 
  Випускники та гості тепло зустріли музичне вітання від студентської організації в особі Єгора Лозонюка та ведучих Анастасії Черкас і Маргарити Данілової.
  Приємно, що на випуск зміг прибути з передової Микита Любивий, а учасник бойових дій Максим Кульпін отримає диплом дещо пізніше. 
 
  Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило вручив дипломи та додатки випускникам.
 
О. Банний,

заступник декана факультету конструювання та дизайну 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook