Наші тріумфаторки на рідній кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук

21 червня 2023 року

Ми вже повідомляли, що роботу навчально-наукового гуртка кафедри міжнародних відносин і суспільних наук «Інформація і політика» високодостойною фаховою комісією Фестивалю науки НУБіП України до 125-річчя НУБіП України було оцінено Дипломом І-го ступеня. Одразу по його заслуженому отриманні на великій вченій раді, заступник старости гуртка, студентка ІІІ-го курсу групи МВ 20001 б спеціальності міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії Куцолабська Анастасія Юріївна, завітала на рідну кафедру міжнародних відносин і суспільних наук з виборотим Дипломом й подякою своїм викладачам за набуті знання й відданість справі підготовки фахівців-міжнародників. Разом із нею ми мали приємну змогу вітати студентку групи МВ 19003 б – цьогорічну випускницю бакалавратури спеціальності, членкиню наукової ради гуртка «Інформація і політика» високоповажну Орос Богдану Василівну з отриманою Подякою керівництва університету на честь його 125-річчя за багаторічні відмінні успіхи у навчанні, ініціативну участь у суспільному житті студентства та активну громадську життєву позицію.

Колектив кафедри тепло привітав наших активістів, сердечно подякував їм за їх натхнену студентську роботу й навчання, побажавши подальших успіхів у навчанні та мирного неба під сонцем нашої України.

На світлинах – Куцолабська Анастасія із почесним Дипломом, Орос Богдана із заслуженою Подякою та науковий керівник гуртка «Інформація і політика», вельмишановний доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Сергій Костянтинович Асатуров.

 

 

 

Хвіст Вікторія,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook