Реконструкція спортивного майданчика та котельні в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

21 червня 2023 року
  Ірпінський фаховий коледж НУБіП України перетворюється на справжнє «місце нових можливостей», завдяки активним роботам по реконструкції двох надзвичайно важливих об'єктів – спортивного майданчика та котельні. Цей проєкт реалізується ТОВ АТ «Каргілл» за підтримки Вадима Мірошниченка, який очолює відділ закупівель та Анни Литовченко, керівниці відділу переробки.

  Роботи на спортивному майданчику розпочалися з демонтажу паркану, лавок та асфальтного покриття. Далі було проведено вирівнювання поверхні, відновлення дренажної системи та створення основи для футбольного поля.

 

 

 

 

  Створюється нове футбольне поле з розмірами в плані 20х40 м з сучасним штучним покриттям. Навколо поля будуть прорезинені бігові доріжки, які доповнять спортивний майданчик та забезпечать безпечний спосіб тренування.

 

 

 

 

  Другим об’єктом, що підлягає реконструкції, є котельня коледжу, яка протягом майже 50 років безперебійно функціонувала, але зараз потребує оновлення. Котельня відпрацювала свій граничний термін і застаріла як технічно, так і морально. Результатом реконструкції котельні буде підвищена енергоефективність, що сприятиме зменшенню витрат на опалення коледжу.

  Модернізована котельня забезпечить стабільне та ефективне опалення приміщень, створюючи комфортні умови для навчання та роботи учасників освітнього процесу. На даному етапі вже придбані двоє нових газових котлів потужністю по 600 кВт від компанії Buderus, а також підготовлена проєктна документація.

 

  

  Ми вдячні компанії «Каргілл», зокрема Вадиму Мірошниченку та Анні Литовченко, за активну роль у сприянні реконструкції важливих об’єктів та фінансову підтримку, яка допомагає перетворити Ірпінський фаховий коледж НУБіП України на місце, де кожен студент може розвиватися, навчатися та відчувати себе комфортно. Ваша підтримка та партнерство допомагає нам досягати спільних цілей та успіху.

     Разом ми йдемо до Перемоги, створюючи кращі умови для студентів, викладачів та всієї коледжанської спільноти. Ми віримо в силу освіти та спорту як засобу розвитку та зміцнення нашого суспільства.

     Слава Україні!

Дмитро Костюк,

директор коледжу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook